Wednesday, May 8, 2013

Kalau dah rindu..part 1

Assalamualaikum wbt.

Memandangkan aku dah lama tak balik umah,,,rindu gler ni ngan orang-orang kat rumah.. Mentang-mentang sekarang tengah study week ahak, macamlah aku study..huhu orang punyelah ramai balik tinggal berapa kerat je yang tak balik,ehemm sedih betul, lagi-lagi bile aku dengar bunyi orang tarik beg,,choii

ni ar padahnya kalo #homesick sangat..MAK, ADIK NAK BALIK !! macam mak ak taw je aku tulis entry ni,,hahah,,rumate aku balik, akak depan bilik balik,,aku tak boleh tahan ni,,kalau ikutkan hati memang aku nk balik,,tapi memandangkan sekarang situasi ongkos berada dalam zon merah maka aku batalkan niat je,,
omaigad !! wake up,,exam dah ni,,study ,,ahaks,,lepas exam je ko dah heaven ngn dunia ko nida,,btw i really miss them so much, bila balik call mak je,,perkara pertama yang aku cakap, mak,masak apa hari ini? bila mak aku cakap dia masak cincai je pada aku sedap dah tu,,


ok ar aku memang mengaku sejak aku duduk jauh daripada mereka ni memang aku jadi manja terlebih, siap sedialah wahai anak keponakan aku sekalian, korang tak boleh rampas kasih sayang nenek korang daripada ucu korang,,huhuhu. dorang ni pantang nampak ucu dorang manje ckit ngan nenek dorang pon nak touching bagai, ni ar budaknya..
nampak tak btapa innocentnya muka dorang??

tapi nak wat macam mana kan? dah nasib blajar di perantauan, kemanjaan mereka terhadap nenek mereka sangat keterlaluan..bila ucu dorang marah ckit je mesti ucu dorang kena marah ngn nenek dorang dulu. i mean my mum ar,,ahaks. that why,even i'm far from them i will miss the moment with them esspecially budak dua orang yang baik ini. In Shaa Allah. =)

Thanks for reading this entry !

2 comments:

  1. saya pun dah lama x balik umah ni..keje kat johor, rumah kat kelantan..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah johor.,rumah sy tu kat sana..huhu

      Delete