Sunday, September 29, 2013

cantik habaq hang

assalamualaikum wbt.

helo peeps.

saja nak throwback masa resepsi sepupu aku. tapi sebelum tu aku nak cerita serba sedikit tentang akak sepupu aku.. nama dia seakan-akan aku iaitu Nur Hanida Binti Abdul Ghani. dia seorang yang baik sangat. kata orang kalau duduk serumah pon memang ngam gitu. sebenarnya. kadang-kadang aku pon turut admire kat sepupu aku sendiri, opps geng jangan label aku sebagai lesbi ok.. krik krik. pada aku dia mempunyai pakej, untung siapa yang dapat kak hani ni,, so, memandangkan aku dah lama tak datang ke rumah ibu (merangkap mak kak hani) so aku memang terkejut beruk dia decide nak kahwin dengan jejaka pilihan dia.

mana taknya bila dorang pandang muka terkejut + blur aku mahu dorang ketawa terbahak-bahak. aisey, memang aku dibahannya dengan alasan busy sangat sampai lupa nak jenguk rumah ibu. korang tau tak lepak dengan anak-anak ibu ni memang release tension aku yang macam nak pecah kepala aku dibuatnya. kata orang sambil menyelam minum air,alang-alang kite cuci mata sikit,,ahaks. (ketawa jahat). hensem kot anak-anak ibu aku.

so segala yang dirancang telah berjalan dengan baiknya. sederhana tapi meriah, korang tau tak walaupun aku ni bukan keluarga betul tapi dorang anggap aku ni macam keluarga dorang. memang pengsan kami dibuatnya selepas majlis dijalankan. so, inilah yang aku bagitahu korang.. pelamin kak hani ni gojes ditambah pulak dengan baju pengantin yang mak jemah suka sangat ni,, tip top, ahahhahha. cuba korang tengok ni --->

someone said " muka kak hani ni macam tiz zakiah". judges by yourself ok ?

ni masa nikah,,happy je kan, now dah halal,baju and make up sume pengantin yang sendiri, tu yang aku respect giler kat kak hani ni,
korang nampak kedudukan yang macam tangga tu kan? buat tak tahu je ok.
konklusionnya aku memang puas hati dengan perancangan perkahwinan ini, dah macam perunding perkahwinan lak kan sampai nak puas hati ke tak,ehmm lantaklah. aku harap jodoh dorang ni berpanjang sehingga ke akhirnya.. In Shaa Allah.

mesti korang semua tertanya-tanya kan ke mana tuan punya blog ni? cettt perasan betul,,tipu banyak. orang memang tak nak tahu pon tapi tuan blog ni tetap nak bagitahu jugak..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
---->

kan? cantik..hahaha. tngok plak background pelamin tu simple tapi gojes, i loiikke!

aku dengan pengapit pengantin.. comelkan, ni ar kak afiqah.

aku paling suka pic ni..tak tahulah kenapa..

mula-mula malu tapi bila dah ada kamera apa lagi tuan punya blog dah start berangan kat pelamin,,haha 
pokoknya ibuk emang suka bangat letak gamabr-gambar ni..

# thanks for reading entry yang banyak gambar syok sendiri,haha  adioss







16 comments:

  1. senyuman sampai ke telinga sweet je

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang sweet pon,,mana taw akk kawin nanti lagi sweet macam gula-gula agy tu

      Delete
  2. Replies
    1. harap-harap ar ye fizi,doakan ar untuk saya ni

      Delete
  3. ada cadangan tambahan ye..x nak ikut x per,,kalau ikut lagi mudah orang nk komen sini..hehe apa kata awak buang word verification pada kotak komen awak..:)

    ReplyDelete
  4. hahaha....wah memang comel lah sayang...
    lepas nie giliran adik lagi..:)

    ReplyDelete
  5. salam aznida...
    thanks sudi singgah blog sy.
    dh follow awk blk..
    wah..cntik la sepupu awk.. :3
    awk pun cntik dear.. hihi~...

    ReplyDelete
  6. tuan punye blog bila pulak agak2nye? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. emm in Shaa Allah,,org yg komen tu blom lagi tak kn nak langkah bendul lak kan,hahah

      Delete