Friday, April 29, 2016

can't control my gelabah atitude...

aku selalu mudah gelabah sebab masalah. kadang-kadang benda kecil pon aku nak gelabah macam masalah tu punya bapak besar. tu la aku. kadang-kadang aku malu bila orang punyalah cap aku ni jenis manusia cool giler. hanya orang yang rapat dengan aku je yang tau macam mana aku gelabah dan berakhir dengan moody dan muka tension. kesian jugak aku tengok si zila, munira dan mira hidup dengan aku. mujurlah Allah kurniakan aku dengan sahabat yang sentiasa cool bile ada masalah.yeah,i learned everything from them. how to calmly facing my problem exactly.

kalau nak cakap pasal pengalaman dengan dorang tu aku memang selalu kena tarbiyah jelah. tarbiyah yang dorang bagi tu kadang-kadang terkesan jugaklah kat hati.. tapi aku buat kental jela walaupun touching tahap nak duduk kat gua tu sorang-sorang sambil ditemani kelawar-kelawar yang berakkan tahi dia kat kepala aku..euww.

sebenarnya aku nak point Allah itu maha Adil. aku seorang mudah gelabah tapi Allah temukan aku dengan sahabat yang cool giler. kepada sahabat-sahabat aku yang bernama Shazila, Ameera, dan Munirah. thanks for treat me well untuk jadi manusia..






1 comment:

  1. Salam ziarah
    jemput singgah blog saya
    akinascarves.blogspot.my
    untuk menambah koleksi tudung dan hijab anda

    InsyaALLAH bermanfaat :)

    ReplyDelete